tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































sunnuntai 14. syyskuuta 2008

maalimiesjuttuja

mamin kertomaa: olin tänään maalimiehenä palveluskoirapuolen hakukisoissa, siellä oli tänään suursnautsereiden mittelöt ja kyseessä vain voittajaluokka. hitsi että oli hienoja koiria ja suorituksia. mukana oli kuitenkin yksi mali ja yksi käyttölabukka joka ainakin mun sydämeni vei! kaikki riisenit oli upeita ja voimakkaita ja työhaluisia! kuten myös nämä kaksi muunrotuistakin. aamusta iltapäivään kun istuskelee keskellä metsää roskapöntössä niin kaikkeahan siinä tulee mietittyä... ;-) myös kylmyys ja muu epämukavuus ja se että paikalle toimitetut eväät kököttää, saa ajattelemaan homman mielekkyyttä. MUTTA kun sitten näkee miten hienosti joku on osannut kouluttaa koiransa ja saa sen toimimaan niinkuin pitää on kyllä hyvä syy olla paikalla...kaikesta voi saada itselleen oppia ja oivallusta ihan maalimiehenä ollessakin.

3 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Aivan! Siinä oppii paljon, kun on itse maalimiehenä hakukisoissa apulaisena ja mieluiten vielä ensimmäissä piilossa, kun voi sitten kulkea kilpailijan, ratamestarin ja tuomarin perässä loppuradan :)

Kyllä mulle tulee jossain vaiheessa pk-rotuinen hakukoira, mutta taidampa jättää sen rinnalle aina yhden bullmastiffin tokoon ;)

Gala kirjoitti...

haa jenna, mitäs rotua olet harkinnut!!

Jenna kirjoitti...

Vaihtoehtoja on monia, mutta luultavasti belggari joko mali tai tervu tai saksanpaimenkoira tai sitten aussie tai bortsu tai riiseni..siinäpä ne vaihtoehdot ovat. Dobermannia tai rotikkaa en halua, enkä noutajaa tai mitään muuta metsästysrotuista.

Aikaa on miettiä, kun kolmatta ei voi vielä edes harkita, mutta joskus viiden vuoden päästä Turbon jäädessä eläkkeelle.