tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































maanantai 16. kesäkuuta 2008

matkavalmisteluja

ja minä kävin tänään eläinlääkärissä myöskin, hakemassa viimeiset tarvittavat asiat matkaa varten! mami lupasi että pääsen sen kanssa ihan kahdestaan matkalle! ihanaa, päästään shoppailemaan ja esiintymään ilman noita valittavia mieshenkilöitä, niillä on aina joko nälkä tai hätä tai ne on muutenvaan pitkästyneitä... mutta me mamin kanssa kyllä jaksetaan reissailla pirteinä! näin äitinä onkin kiva päästä pitkästä aikaa tuulettumaan kun lapset on jo lentäneet pesästä ja silleen... ihana satu-mummi joka huolehti kaikkien tulevaisuudesta ja hoiti lapsoset omiin koteihinsa! kyllä mun kelpaa!

5 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Kiitos Gala onnitteluista :)
Mihinkäs reissuun te nyt kamoja pakkaatte?

Gala kirjoitti...

mutta hyvätavaton viivi, maailmanvoittaja-ja erikoisnäyttelyyn ruåtsinmaalle! me tehdään aina perustavanlaatuisesti kaikki valmistelut eli hyvissäajoin ;-)

Viivi kirjoitti...

Voi teitä...siihenhän on vielä aikaa vaikka kuinka :) Jos te jo nyt pakkaatte, niin Puntti kerkee moneen kertaan penkoa teidän kassit ympäri.
Mä jo aattelin, että saadaanko teistä seuraa Pärnuun!
No mutta sitten viimeistään ruattissa nähdään!

Jenna kirjoitti...

Hiphei! Täällä ootellaan myös kovasti ruåttin matkaa :) (löysin Viivin blogista tänne Galan ja Puntin sivuille.. tätä kautta vielä onnea Puntti-pojulle Kotkan ropista!) Darra aloitti juoksut, mutta onneksi on jo loppuvaiheessa sitten matkalla.. meiltä puuttuupi enää reissusta koirilta passit! Ihmisten kamat onkin sitten vielä ihan levällään..
Kesänjatkoja :)

Viivi kirjoitti...

Heippa!
Juu isot onnittelut meiltäkin Puntille!
Me vedetään tossa vielä Oilin kanssa ensin pohjoiseen ja sitten etelään ennen kuin päästään lähtemään länteen. Tiedossa siis Rovaniemen ja Pärnun rundit ennen Tukholmaa :)