tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































torstai 16. syyskuuta 2010

bonjour? onko se makkaraa?

mon mama et papa tuli onneksi takaisin pariisista, luultiin jo että ne jää sinne ! mademoiselle taru on ulkoillut puntin kanssa ja petit fille karin on lenkittänyt minua ja takapihalle ollaan päästy aina tarvittaessa eikä ruokaakaan ilman ole tarvinnut olla. mutta oltiin me vaan ilosia kun ne tuli takasin!!! tuliaisiakin saatiin, pieniä gourmetnappuloita joita ei edes huomaa kun nielee, ihme sakkia ne ranskalaiset koiranruokakokit. mami oli kyllä nähnyt siellä oikein kunnon einestäkin ja olivat itse siellä mässäilleet.......katsokaa vaikka tuota kuvaa! patonkia mami ei kuulemma aio syödä vuoteen mutta saattaa olla että innostuu taas tekemään sitä hyvää lihapataa joku päivä....
pariisissa oli ollut kuulemma hirmuisen paljon koiria, pieniä sellaisia ja ne sai tulla ravintolaankin, pikkasen kademieltä täällä.
tänään mami toi kalaa kotiin koulusta(ihme koulu)ja se värkkäs niitä niin että melkeen unohti että on treenipäivä. päästiin sentään lähtemään ja voi että oli jännät paikat, puntin takaa tuli jänis jota ajoi kettu joka pelästy ihmisiä ja käänty pois jollon jänö jatko matkaa puntin ohi joka lähti perään tuhatta ja sataa vaikka mami karjui ja sitten minäkin aloin huutamaan koska olin autoon lukittuna, miten törkeää, ja puntti melkein sai jänön suuhunsa.....jos MINÄ olisin ollut vapaana niin oltaisiin kyllä illalla herkuteltu jänönkorvilla..... ai niin ja treeneissä oli ihan kivaa.

Ei kommentteja: