tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































torstai 21. elokuuta 2014

Terve taas!

Hirmusti on taas tapahtunut asioita sitten viime kirjoittelun....mistäpä alottaisin..no meidän koppi nyt ainakin on remontoitu, saa siellä mamma ja pappakin asua kunhan ovat siivosti. Sen sijaan veikka( kuten siskonsa aiemmin)  keräsi viime kuussa tavaransa ja muutti pois! Pikkasen jännää on mennä sen huoneeseen, varsinkin kun  se on nyt sallittua..pikkasen käydään siellä nuuskimassa mutta ei me siellä oikeen osata oleskella pidempään.
 Kesä on ollut alun sateiden jälkeen mieluinen meille. Aurinkoa ja lämpöä on saatu yllinkyllin! Ja nyt omenat putoilee terassille ja minä sieltä napsinkin niitä aina kun mamman silmä välttää. Se ei tajua että omenat ovat terveellisiä.


Sitten  kävi niin, että mami vei minut ihan outoon vuodenaikaan sinne messukeskukseen, jossa toki osaan olla,tuttu paikka ja siellä olikin meneillään Maailman Voittaja kekkerit. Ja sitten kävi vielä niin että meikäläinen kymppimummona voitti sellaisen tittelin kuin maailman voittaja veteraani 2014. No ei paha ja voi sitä herkkujen määrää....kannatti taas riekkua kehässä ja lyödä ällikällä sekin tuomarismies. Mamia vähän liikutti mutta minä hoitelin hommat jälleen kotiin.                                                                                                                                        
Ollaan me ehditty kesällä vähän treenailemaankin. Tässä ollaan oikeen veteraanklubilaisten kesken, Pipsa 14v ja Mimmi 8v ja meikä 10v(ihan kohta) ja paikka on jännä koulurakennus. Punttikin on ollut täällä ja se tykkää ihan simona kun saa etsiä ihmiset piiloistaan...ihmiset ei välttis tykkää maata saunanlauteiden alla tai nököttää ruokalan tiskin alla piilossa ja saada innostuneet kuolaroiskeet niskaansa, mutta sellaista se on tuon meidän Puntin kanssa!! 

3 kommenttia:

Taru Jokinen kirjoitti...

Pipsa on kyllä 16v ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pipsa on kyllä 16v ;)

Gala kirjoitti...

Niin siis tosiaan Pipsa on 16v, onpahan vain niin ikinuori neito että meinaa vuodet karista muistista :D