tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































tiistai 3. tammikuuta 2012

uusi vuosi edessä

Mami väitti että me syötiin kaikki tontut..
Myssyt vaan jäi jäljelle...
Eikä, kunnon luita paljastui paketeista, eihän me nyt Pukin apulaisia voida syödä..
Ei tästä ny selvää saa, Joulukuusi siinä pitäisi olla, Mami on huono kuvaaja!
Koittihan se taas Joulun jälkeen se PAUKKUPÄIVÄKIN. Edellisinä vuosina olen aina haukkunut niille paukuille ja kovaa vahtia pitänyt eteisessä.....nyt vaihtuneen vuoden aikaan olinkin aika cool, enkä viitsinyt korvaakaan lotkauttaa, vaikka ulkona oli kamala möykkä. Gala ei ole ikänä välittänyt moisesta, se vaan rentoilee ja sen verran on valppaana että kun nakit tuodaan yöllä pöytään niin siellä voi sitten muutaman haukun päästää. Jouluna saatiin niin paljon herkkuja, että kovasti ollaan jouduttu lenkkeilemään. Oikeesti me ulkoilutetaan mamia koska SE on ahminut kinkkua,makkaroita,kalaa ja karkkia!!!! Mikä ahmatti. Tänään se sai kuitenkin hyvät naurut meidän kustannuksella ja aiheen väittää tuosta ahmattijutusta toisin. Oltiin aamulenkillä ja ihmeteltiin kun tuttuun ojaan ei päässytkään uimasille, mentiin molemmat tutkimaan tilannetta ja hups, oltiinkin kylkiä myöten jääkylmässä vedessä. Eli jää petti meidän keijun keveiden koirien alta! Joulukuusikin meillä on edelleen pystyssä, lelut on vielä jotenkuten koossa ja tosiaan hyvää sapuskaa on ollut tarjolla. Loppiaisena aloitellaan taas treenikausi, vaikka kaikkea pientä kivaa ollaan lomillakin hommailtu. Hauskin juttu oli toissapäivänä kun oltiin ulkoilemassa, Gala sai jonkin vainun ja alkoi kaivaa lunta raivoisasti....ja löysi kalsarit :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi huonoa jäätä kun pienten alla tollai pettää.. Galahan löysi melkoisen aarteen, miten lienee housut joutuneet pois omistajansa jalasta :)

Gala kirjoitti...

:D sanoppa muuta! yleensä aarteet otetaan mukaan mitkä löydetään, mutta tässä tapauksessa jätimme aarteen paikoilleen, Galan vastusteluista huolimatta... namin sentään sai palkakseen :D