tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































lauantai 20. elokuuta 2011

minä olen jäljestävä mummo!

tässä Jaana ja Unni iloisina tyttöinä...
ja minä tarkkana tyttönä...
ja mami liinan päässä myös iloisena...
Paljon on taas ehtinyt tapahtua...tyttäreni Kerttu on saanut ihania vauvoja, nuorempi tyttäreni on ansainnut mamin lupaaman pizzan eli ensimmäinen serti koristaa Unnin "palkintokaappia", sertin lisäksi hänellä on muutama junnuvoittokin plakkarissa. Mami on käynyt kanssani jäljestämässä ja meillä on ollut huippuhienoa!! Punttikin on ollut omissa jutuissaan ja jatkaa niitä edelleen innolla, minä en tällähavaa niihin sekaannu. Aaaretti ja sen ihmiset toivat meille mustikoita, minäkin sain maistella niitä, ahkerina ovat olleet ja keränneet niitä herkkuja ihan valtavasti. Rustolla on nyt oma blogi, jota seurataan ahkerasti. Ensi viikolla mami lähtee Pelastuskoiraliiton katselmukseen ja sinne Porkkalan suunnalle, saas nähdä ehtisikö se käydä moikkaamassa poikaani. Meitä se ei ota mukaan kun on ryhmänjohtajana...saapa nähdä mitä siitäkin tulee, vaikka onhan se täälläkin aina ryhmänjohtajana.....hehhee!

2 kommenttia:

Marko Rokka kirjoitti...

Jos mami kerkee seuraavaan niemeen, eli upinniemeen, niin antakaapa sille euroja mukaan. Soden mimmit tekee 0.5€ MUNKKEJA!

Gala kirjoitti...

ajatuksena oli päästä teitä moikkaamaan,mutta hyvät leivonnaisetkin kyllä maistuu :) riippuu ihan meidän ohjelmasta joka on vielä hämärän peitossa. Katselmus alkaa 26. ja loppuu 28.pvä. viikonloppuna on kai jokin Kirkkonummipäiväkin ja siellä ilmeisesti pelastuskoirat esittäytyy?!