tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































sunnuntai 14. joulukuuta 2008

messari tänään

gala: tuomarin mielestä mulla roikkuu maha. vääntäis itse 8 vauvaa maailmaan ja tulis sitten viisastelemaan. sain punasen nauhan. puntti: tuomarin mielestä olen liian pitkä ja kuononi on liian ryppyinen. sain sinisen nauhan. mami:varsinainen näyttely tänään... harmittaa VAIN se että laitoin rahat hukkaan moiseen tuomarointiin. onneksi patton ja kerttu pärjäsivät loistavasti. oikein mukava oli myös nähdä aria ja luulenpa että puntistakin se oli kivaa, tuntui kyllä tunnistavan heti ;-) niklaksellakin taisi jäädä jotain hampaankoloon tuomaria kohti..... tulevaisuuden suomibullmastiffit olisi sitten kai vartalolta neliöitä,mopsinsilmäisiä,rypyttömiä ja paksuhäntäisiä ;-))) no, sama se, jatkamme silti valitsemallamme uralla :-)

6 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

No onpa erikoista tuomarointia taas ollut..onneksi me jätettiin välistä noi geimit. Tää on niin tätä näyttelymaailmaa.. Alan pikkuhiljaa vierottumaan siitä maailmasta ;)

Riikka kirjoitti...

Tsemppiä tuleviin koitoksiin Puntti!
Älkää lannistuko, me pohojosen tytöt ja pojat oltiin TOSI pettyneitä ja vihaisia teidän H:sta!!! Puntti on meidän lemppari :)
ja tsemppiä myös galalle tokoiluun avo-luokassa !!!

Gala kirjoitti...

no joo,ehkä me odotettiin jotain muuta tulosta molemmille, mutta ei se mitään,ulkomuototuomarointi on aina niin hauskaa, toisena päivänä roppi ja toisena h ;-)siksi ei kannatakkaan koskaan ottaa tätä lajia niin huipputosissaan....eikä kyllä mitään muutakaan,hauskaa olla pitää ! kiitos riikka tsempityksestä,kyllä me jo alotettiin avo liikkeiden hionta :-))

Jenna kirjoitti...

Heh, hyvä esimerkki on tämän vuoden toukokuun 2-päivänen näyttely joensuussa.. eka päivänä Darra oli roppi ja tuomari kehui etenkin likan päätä. Seuraavana päivänä sai h:n ja arvostelussa oli kaikkea puutteita juurikin päässä.. :D

Riikka kirjoitti...

rotumääritelmän tulkinnassa oli tää:

"Määritelmä hakee suorakaiteen muotoista koiraa, joka on vakaa ja joka salametsästäjän olisi mahdollisimman vaikeata kaataa tai saattaa epätasapainoon.
Tämän muodon saavuttamiseksi koiran korkeus sään kohdalla tulee olla jokseenkin sama kuin koiran pituus säästä hännän tyveen."
alappa mittomaan teidän mäyräkoiraa ;)

Gala kirjoitti...

jep.mittailtu on :-) ja jos joku joutuu epätasapainoon tahi kaatuu niin se olen kyllä minä temuamassa puntin kanssa eikä puntti :-)pitääkin koputtaa puuta, ei ole ollut moneen kuukauteen murtumia meikäläisen luissa !!