tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































maanantai 17. joulukuuta 2012

Jouluja

Mami halusi sitten laittaa muitakin kun meidän kuvia tänne, no mikäs siinä, Jouluunkin on enää ihan muutama yö, niin ei viitsitä olla hankalia. Tonttuja meidän pihalla on hiiviskellyt ihan varmasti, sillä parina iltana ollaan saatu sellaset vahtihaukkukohtaukset että oksat pois... meillä on nimittäin tehtävä, taloon on tuotu kinkku, se koirajoulun kunkku ja me antaumuksellisesti vahditaan sitä, tontuiltakin! Uunissa tuoksuu jotain hyvää melkein joka päivä ja me saadaan melskata lumessa aina kun halutaan, voi että on melkoiset koiranpäivät!

torstai 13. joulukuuta 2012

tassuja,massuja,nassuja

 
Kyllä, se on ihan totta. Eilen 12.12 2012 syntyi minulle ja parin kuukauden takaiselle rakastetulleni Seralle 10 pentua! 4 pikkupunttia ja 6 pikkuseraa. Ne ovat hyvin hyvin samannäköisiä, pieniä sävyeroja on, mutta muuten oikein mallikkaita pieniä bullmastiffin taimia mustine nassuineen! Olemme seuranneet tiiviisti ja jännityksen vallassa koko odotusajan ja kaikki menikin hienosti Katjan ja Tomin huomassa. Sera on malliäiti ja me tietenkin jatkamme vauvojen kasvun seuraamista innolla....tai en minä tiedä tuosta Galasta, sillä kun on jo ihan lapsenlapsiakin joita seurata ja jopa tapailla :)  

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Näytelmäviikonloppu

Noniin, viikonloppu alkaa jo ehtyä ja kaikkeahan tässä on taas ehtinyt tapahtua. Mamin ja Tiinan kanssa ollaan oltu reippaina näytelmissä, isoissa sellaisissa ja tosiaan pitkästä aikaa.
Sukulaisia tuli moikkailtua ja ihmismummoa myöskin, sillä oli hyviä lihapullia! Mamia täytyy aina pitää kovilla joten pidän saman vanhan tyylini ja komennan sekä kommentoin, olin sitten kehässä tai en! Molempien päivien tuomareille vaan kiitosta että näitte heti erinomaisuuteni, olen nyt joku
HeVW-12 ja VV-12 muitten tittelien lisäksi. Aika samanlaista oli kehässä silloin kun sain JW-05 tittelini, paitsi että mamia ei silloin herkistänyt yhtään kun se ei tajunnut mitä voitin. Mutta mitäpä noista, toivottavasti huomenna jo mentäisiin metsään ja pääsisin Punttia härnäämään :D

torstai 6. joulukuuta 2012

Kakolan likkoina

Olin mamin kanssa harjoittelemassa Turussa, Kakolassa. Viimevuonna oltiin myös ja haluttiin lähteä uudelleen kun siellä oli niin jännää. Nyt kaikki meni entistä hienommin, ei tarvinnut taaskaan mamin hävetä vuokseni. Alussa kun majoittivat meidät koirat selleihin odottelemaan vuorojaan, oli hirveä kakolafonia ja meteli kun jotkut ulisivat, haukkuivat ja itkivät. Ehei, minä tyttö en sortunut siihen tälläkertaa, vaan odottelin tyynesti omia vuorojani ja seurustelin välillä muiden kämppisten kanssa sivistyneesti. Portaita tuli kiivettyä varmaan tuhat, mutta olihan se vaivan väärti kun palkkana oli herkkuani, lihapullia. Sellaisia ihmisten lihapullia joita mami ei suostu edes syömään, minusta ne ovat parasta ja saankin niitä vain harvoin kun tuppaavat janottamaan. Yö vaihtui aamuun ja monta kadonnutta olin jo löytänyt, kotimatkalla nukutti kovasti ja kävinkin vällyjen sekaan lepäämään lämpimässä takissani. Kotiin tullessa ilmoitin Puntille että NYT ei todellakaan ole sopiva hetki riekkua...häivy tai tulee köniin! Se uskoi ja kohta katsellaan mamin ja siskon kanssa soffalla toisen linnan juhlia.
Sohvalle on siis turha yrittää, minä lepään nyt!
 

tiistai 4. joulukuuta 2012

Potretti

Kuva V-M Heinisuo

Kuvan myötä toivotamme hauskaa Joulun odotusta kaikille, me tässä kieli pitkällään odotellaan kinkunpaistajaisia ja kyllä se Pukkikin varmaan tulee.... ja voi tulla ennen Joulua jotain muutakin :D

lauantai 1. joulukuuta 2012

Huraa Puntti-päivänsankari!

Paljon onnea rakkaalle Puntille, maksakakkua, hellyyttä ja herkkupaketteja :) 
Eihän sitä joka päivä kuutta vuotta täytetä, tänään saa herkutella ja loppuillan nakerrella mahtavaa luuta.

Aamupäivällä käytiin valokuvaamossa ja potretit saadaan viikon päästä. Niitä odotellessa laitetaan tähän ihan omia otoksia.