tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































keskiviikko 31. lokakuuta 2012

ystävät on tärkeitä

Mihin sitä joutuisi ilman hyviä kavereita, sellaisia joiden kanssa voi treffailla, vähän riehua tai ihan vaan asiallisesti kuljeskella, sellaisia joiden kanssa kemiat kohtaa.... aika tylsää olis.

Linus limppunen on mun kamu


Lisää kuvateksti
Mandi manteli taas minun

lauantai 27. lokakuuta 2012

murrrrrrrrrrr

Olin tänään nauttimassa synttärilahjaani...no se ei sitten ollutkaan mitään syötävää vaan kohtaaminen karhun kanssa. Se olikin ihan ok hommeli, toimin ja suoritin ja olin pätevä mummo......kunhan vaan mami on mun kanssa, niin kaikki käy. Meillä on sellainen tiukka side ja syvä suhde, me ollaan yksikkö vaikka meitä on kaksi.
 





tiistai 23. lokakuuta 2012

syksyn satoa

Tosiaan, syksy jyrää ihan tosissaan, meidän pihalla on satoja tirppoja ja ne syö kaikki pihlajanmarjat puista mamin kiusaksi. Sitten ne kakkii kaiken sen auton päälle...vielä ei olla nähty kuinka ne tirpat putoilee huppelissa puista alas, mami sanoo että se on kerran sellastakin nähnyt! Myös komea närhipariskunta on vieraillut meidän terassilla, niille piti vähän haukkua kun ei olla ennen tavattu. Syksyn tulon näkee myös siitä että treenikalenterit sun muut kalenterit on täyttyneet ihan mukavaan tahtiin. Treeneissä me ollaan keksitty mamille kaikenlaista uutta päänvaivaa ja niitä kuuluisia harmaita hiuksia sinne päähän. Sitten meille on ilmestynyt käytävämattoja joita on kotona kiva juosta runttaan, Puntti on oikein taitava siinä. Puntti oli vähän aikaa sitten hiukan sydänsuruissaan, treffejä on ollut ja niitä sitten piti itkeskellä, minä kyllä sille näytin taas kaapin paikat ja niinpoispäin....

Ensi lauantaita odotellessa ja torstainakin taas päästään metsään etsiskelemään... kyllä viikot menee nopsaan, kohta on JOULU! Mahtavaa!

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Paljon Onnea Gala!




14.10.2004 syntyi minulle jotain tärkeää. Kahdeksan tapahtumarikasta vuotta yhdessä ja toivottavasti vielä monta lisää. Onnea rakas Mummeli!