tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































maanantai 27. kesäkuuta 2011

ja pläääää....

Meillä on taas tylsää, mamma on vaan töissä ja pappa samoin... juhannuksena sentään käytiin pellolla, mutta sitten tuli kaatosade ja lähdettiin kiireesti kotiin. Samalla huomattiin että mun kaulaketju oli hävinnyt pellolle, varman siinä vaiheessa kun sain myyrähepulit. Kukaan ei sitten halunnut lähteä uudelleen -lits läts- pellolle sitä etsimään, joten siellä jossain se odottaa. Ja nyt sitten tuli helteet...lenkillä tulee hiki, myös mamille, siitä me pidetään huoli sillä vauhtiahan pitää aina olla. Tänään melkeen saatiin se Paskurinojaan kun siellä oli raivattu rinne ja ovelasti hilattiin se ihan reunalle. Mutta pahusvie, se sai sittenkin kaiteesta kiinni....... Onneksi pappa jää kohta lomalle, aiotaan ulkoiluttaa sitä joka aamu!

perjantai 24. kesäkuuta 2011

On Kesä

HYVÄÄ JUHANNUSTA JA MITTUMAARIA !

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Nyheter

Vi har fått besökare från Sverige! Nu har jag en underbar flickvän och hennes "föräldrar" gillade mig också! Tyvärr jag kan inte tala svenska, men kärlekens språk är allt vad jag behöver...Hennes namn är Belle och ÅH hur fint han är! (min fru Gala är mycket svartsjuk..tror jag)
Belle går hem i morgon och jag kommer säkert sakna honom varje natt :)

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

REISSU-UUTISET

Missä on Puntin KORVAT??
Tallinnaan vei tie viime perjantaina, vaikka luulin että mennään taas treeneihin. Hoksasin kyllä matkalla että kun Tiinakin haettiin mukaan, matka on jotenkin spesiaalimpaa. Laivassa sitä sitten taas matkattiin ja perillä odotti mukava hotelli puiston vieressä. Aika luksusta kun sai päättää ihan itse, menenkö mamin sänkyyn unille vaiko lattialle tai jopa Tiinan petiin! Näyttelyynhän me sitten aamulla mentiinkin. Päivä oli kuuma mutta ei se minua haitannut, tuomarisetä tykkäsi minusta ja sain voittaja-tittelin, eestin valiotittelin ja lisäksi sen kansainvälisen valion tittelin liitettäväksi nimeni eteen. Ei pöllömpää toimintaa, vaikka ihan sama koira minä olen vaikka ei olisi tittelin titteliä!! Ja kotiin tullessa Gala pöllytti mut ihan niinkuin aina ennenkin...niin että ei tässä nyt mikään muuttunut sen kummemmin :) Olipahan vain hauska viikonloppu ja aika makeita narttujakin tuli bongailtua... Puntti on siis nyt FI&S&EE CH, EE-W2011, C.I.B.(odottaa vahvistusta) meniköhän tämä nyt oikein :)