tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































sunnuntai 21. marraskuuta 2010

lurps

JOULULURPS

METSÄLURPS
KUUMALURPS
LUMILURPS

perjantai 19. marraskuuta 2010

treenijuttusia

ihanassa lumikelissä treeneihin eilen ! mami kaatuili päivänmittaan kuin harold lloyd aikoinaan...minäkin pääsin koipeni kanssa mukaan harjoituksiin mutta mami tuumasi sen olleen huono ajatus koska tykkäsin saada seko-kohtauksia ja loikkasyndroomia, vähän koipea kolotti illalla mutta ei sen kummempaa. puntti loikki myöskin onnenloikkia lumessa näytöltä toiselle, tällä kertaa sillä olikin ihan pieni alue ja pitihän sen sitten haukkua yhdellä piilolla kun mami oli kovin lähellä....olen kyllä yrittänyt neuvoa punttia tässä asiassa ja useimmiten se osaakin oikein mallikkaasti tuon ilmaisuhommansa. meidän kulkuneuvokin toimii jälleen moitteettomasti :)

maanantai 15. marraskuuta 2010

iskänpäiviä

eilenpä vietin ensimmäistä isänpäivää...lapset laitteli viestejä ja balle-aaretti kävi ihan kylässäkin. tosin minä sitten istua tapitin portin toisella puolella, mami ei kuulemma luota minun hyvään käytökseen, ja pah, kade se vaan on ja tahtoo lällytellä itse lasta.... mutta illalla sitten syötiin kaakkua ja voi että se maistui, tätä pitää saada toistekkin! sellaista gluteenitonta vadelma-mango-kerma-kakkua, mami sanoi että hypnotisoiduin siitä ja mulla onkin tyhjä pätkä muistissa eileillasta :) viitisen minuuttia olin kuulemma tuijottanut lautasta pyörein silmin....uskoiskohan vai pistääkö taas tarinaa meikäläisestä.
kuvassa oma isukkini :)

perjantai 12. marraskuuta 2010

koipikikkailua

voihan mörkö sentään, mulla on ollut jalka kipeänä ja mamin kanssa käytiin eläinlääkärissä. kuvattiin ja käänneltiin ja väänneltiin ja toisesta kankusta leikattiin vielä pattikin pois...mutta onneksi lääkäri ja hoitaja on mukavia tyyppejä. nyt olen ollut saikulla tovin ja on se rankkaa, ei edes punttia saa kurittaa rauhassa kun mami kieltää. tosi tylsää. eilenkin se oli vain puntin kanssa treeneissä, tosin siellä satoi räntää ja vettä ja mamin autokin lakkasi käymästä...minä olin silläaikaa sohvalla papan kanssa katselemassa telkkaria. no tänäaamuna sitten pääsinkin jäljelle, se olikin jännittävä jälki, sellainen jonka hannele ja niksi ajoi eilen. olin aika intona ja välillä riemastuinkin niin että piti nakella sammaltukkoja ilmaan ja tehdä myyräsyöksyjä mutta kyllä me jäljellä pysyttiin ja makkara-aterian sain!! lääkäri-erika soitti päivällä ja kertoi sen patin olevan hyvä eikä aihetta huoleen, eli takana on siis onnistunut kauneusleikkaus. luvassa on hierontaa ja maastolenkkejä, mahtavaa ! ja kaikenlisäksi, sokerina pohjalla, me saadaan puntin kanssa taas oikeaa ruokaa, hurraa....