tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































maanantai 26. heinäkuuta 2010

murheen päivä

buffer-äiti, hyvää matkaa pilven hattaralle, siellä on jo tuttujasi. me näemme sitten joskus myöhemmin.... surullisena tyttäesi gala ihmisineen.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

me kaksi

nyt kun vaavelit ovat lähteneet pesästä on mamilla ollut aikaa meillekkin. ollaan aamu-uitu, lenkkeilty normaalisti ja se on leikkinyt vihdoin meidänkin kanssa. sieniä ei olla juurikaan löydetty kun on aika kuivaa tuolla metsässä. ja kuumaa. vadelmat sillä alkaa kypsyä mutta me ei kuulemma saada mennä puskan lähellekkään...

lauantai 17. heinäkuuta 2010

hei hei MANNI

tänään sitten lähti viimeisenä pesästä maailmalle manni-panninen, stiinan ja markon kotiin. isoäitikin oli mukana hakemassa pojanpoikaansa...saapa nähdä miten villiä menoa oitbackassa tulevina viikkoina onkaan :) kasva isoksi ja vahvaksi pojaksi äläkä kovasti sisusta uudessa kodissasi. älä myöskään kiusaa isoäitiäsi ! t.äiti, isi ja ikävöivät ihmisesi :)

lauantai 10. heinäkuuta 2010

hei hei BALLE-AARETTI

tänään lähti balle-aaretti suureen maailmaan, juhanin ja hilkan sylissä ! ole reipas poika äläkä kiusaa viktoria ja kissoja. kaikkea hyvää elämässäsi toivoo äiti, isi, manni ja ihmisperheesi !

perjantai 9. heinäkuuta 2010

hei hei UNNI

tänään unni-punni lähti maailmalle, uuteen kotiin jaanan, tomin ja saran perheeseen !
hyvää matkaa unni, terveyttä, menestystä ja hyviä hetkiä elämääsi toivoo äiti, isi, manni ja balle-aaretti sekä ihmisperhe !

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

"viralliset"pennut

nyt meidät löytää jo kennelliiton jalostustietokannasta ja mami sai myös postissa meidän uudet ja hienot rekisterikirjat! mami on pakkaillut meidän matkalaukkuja ja me ollaan keskitytty lähinnä syömiseen. meillä onkin jo omat kupit kaikilla joten voidaan keskittyä ihan rauhassa siihen ruokaan... sitten me ollaan kepposteltu, varastettiin mamin patja, pissittiin sille ja otettiin se meidän leikkipaikaksi. ajateltiin että ollaan jo niin isoja ettei meidän aitauksen vieressä tarvitse enää nukkua joten mami saa nyt mennä sohvalle unillensa, me pärjätään kyllä !!!
isi ja äiti on opettanut meille haukkuharjoituksia ja sitten ollaan kuritettu leluja yhdessä. ihan kohta me sitten muutetaankin uusiin koteihimme.....jännittävää !!

perjantai 2. heinäkuuta 2010

6 vko

me ei nyt ehditä hirveästi tässä jutustelemaan, meillä on hommia ! matot pitää laittaa toisiin paikkoihin, isin lelukori täytyy tutkia, äitin korvat kaipaa reikiä, huonekalut vaatii uudistamista ja meillä on myös tuo lattiakin vielä luuttuamatta noilla pyyhkeillä jotka mami on meille antanut... on siinä kuusviikosille työlistaa! sen lisäksi pitäisi vielä ehtiä huvittelemaankin eli painimaan, pakoon juoksemaan, mölyämään ja ahmimaan ruokaa !