tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































tiistai 29. kesäkuuta 2010

syyni

minipuntti pötköllään punttityyliin....
isi taas autohommissa...
silläaikaa kun äiti valppaana vahtii meidän ympäristöä.....
hiivin, hiivin,hiivin...ja hyökkään !
tänään mami ja äiti vei meidät lääkärintarkastukseen. meidän niskaan myös pistettiin joku siru, varmaan joku timantti tai joku koska ne niin vouhkasi asiasta ja siitä piti vielä maksaakkin! no, siellä ne nyt on ja me ollaan virallisesti hienoja lapsia! äiti tarkkaili kokoajan mitä meille tehtiin ja mami hoiteli paperiasioita ja oli meidän ihmissiskokin mukana, ketynä. se on joku termi apulikalle, kuulemma. autossa oli vähän kuuma mutta onneksi katin sitsut, siis sellaiset pienet joilla on paljon pitkää turkkia, lainasi meille pikkuisen häkin jossa oli turvallista matkustaa. kiitos ! isiä me ei otettu mukaan ja se sitten loukkaantui. mami grillasi kotiin päästyämme maksapihvejä ja bratwurstia ja käänsi hetkeksi selkänsä, isi ehti hotkasta ne makkarat ja melkeen kaapasta ne maksatkin suihinsa mutta silloin mami julmistui ja isille tuli kuumat paikat...muuallekkin kuin suuhun koska ne makkarathan oli ihan tulikuumia....no, ehkä me opittiin jotain, grillistä EI saa varastaa taikka pitää olla NOPEAMPI, ei tiedetä ihan vielä kumpi on parempi.....

perjantai 25. kesäkuuta 2010

me ollaan nyt 5 vko

mannin mielestä lääke on pahaa....
mutta se parantaa ja antaa taas voimia kurittaa siskoa....
joka on muuten kova sisustamaan....
ja unni-sisko tykkää myös fiilistellä äidin kanssa....
balle-aaretti sensijaan pohtii jo seuraavan ruokahetken alkua...
olipas meillä eilen kurja päivä. mami hoivasi koko vuorokauden vaan manni-pannia eikä meitä juuri huomattukkaan.. no olihan manni kuitenkin aika kipeä. mami ja manni oli illalla melkein neljä tuntia lääkärissä ja veikalla oli sitten kuulemma suolistotulehdus! aika hurjaa, lääkärien kanssa olivat käyneet läpi meidän syömisiä ja elinympäristöjä ja ilmeisesti veikka on sitten syönyt ulkoillessa linnunkakkaa ja saanut siitä itsensä kipeäksi, muutakaan ne eivät keksineet.... mutta hyvä juttu oli se että ei tänään enää tarvinnut lähteä uudelleen lääkärille ja manni on taas oma itsensä eli kiusaa meitä kaikkia ja hassuttelee ja saa ihmehepuleita!!!
tänään äiti-koira kävi sienessä mamin kanssa ja löysivät jo toistamiseen muutaman pienen kanttarellin, isä-koira on ollut pihavahtina ja sovittiinkin että tästälähtien se saa karkottaa kaikki kakkivat linnut pois pihalta! kohta me aletaan viettämään juhannusta ja meidän viisiviikoisperjantaita, saadaan varmaan kermaviiliherkkua ja ihmiset sekä meidän vanhemmat syö lihaa....kyllä mekin kohta...

maanantai 21. kesäkuuta 2010

4vko3pvä

ulkoruokinnassa
leikki on lapsen työtä...
unni-punni vauhtia ottamassa
totinen torvensoittaja...
lelut saa kyytiä

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

puntti

kaikki puntin tuntevat tietää että se on erikoistunut aineellisten tuhojen aiheuttamiseen. eilen aamulla se kuitenkin kunnostautui ja esti sellaisen tapahtumasta :) tulin työrupeamalta kotiin viiden jälkeen aamulla ja laitoin tapani mukaan pyykkikoneen hurisemaan ja kävin aamutorkuille. puntti kuitenkin alkoi haukkumaan varmaan kun olin puolisentuntia horrostanut, ei lopettanut millään vaikka komensin ja nousin sitten katsomaan keittiön ikkunasta josko pihalla on taas joku asiaton, no ei ollut ja puntti haukkui vain lisää ja juoksi kylpyhuoneen ja minun väliä. menin sitten katsomaan perässä ja meidän pesukone siellä "salamoi"pimeässä huoneessa, äkkiä virrat poikki ja pistoketta irti seinästä.... mitään en kuullut olohuoneeseen enkä haistanutkaan mutta kärysihän se ihan iloisesti. onneksi :) meillä oli reipas puntti :) valppaana !

torstai 17. kesäkuuta 2010

uusia taitoja

me kasvetaan kovaa vauhtia isoiksi!! nyt osataan jo tappaa lelut, juoda äidin vesikulhosta ja purra mamia niin että siitä pääsee ääni. ei olla vielä ihan varmoja tykkääkö se siitä joten jatketaan vielä sitä puremista. hyviä aterioita ollaan saatu ja onneksi vielä äitikin meitä ruokkii. meidän isi haukkuu välillä niin kovaa että meidän on mentävä pesään ja kokeillaan sitten siellä pesässä päästää yhtä kovat haukut, ei ihan vielä onnistu mutta kyllä meistä aika äänekkäitä taitaa tulla.

perjantai 11. kesäkuuta 2010

ollaan kolmiviikkoisia

tänään meillä on ikää tasan kolme viikkoa. aamiaiseksi saatiin jotain ihan kamalaa...luultiin ensin että jotain hyvää tulee mutta mami sanoikin että se on matolääkettä! hyi olkoon että oli pahaa. pistettiin kunnolla hanttiin ja saatiinkin aika härdelli aikaseksi, tosin nyt meillä on kyllä turkit sotkussa koska äiti ei suostu nuolemaan niitä pois!! ollaan painittu ja haukuttu ja muristu niin että pappa tuli kysymään onko meillä jokin vika....itsellään on,mehän vaan kasvetaan!!!

torstai 10. kesäkuuta 2010

ulkoillaan

HUI miten jännää, ruoho pistelee ja kutittaa !
äiti vahtii meitä valppaana...
silläaika kun isi ottaa aurinkoa.....
ja sitten sisälle nukkumaan.
tänään päästiin ulos pihalle! jauhelihanökäreet on maistettu koska hampaat ovat puhjenneet :) ja meillä on meno päällä kokoajan :)

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

siskon saavutus

tässä on meidän siskosta eilinen kuva, ihmisillä näyttäisi olevan tuollainen hattu koularimerkkinä. sisko sai muuten kuvaamataidon stipendinkin sieltä koulustansa. saatiin sitten herkutella juhlissa lihapiirakalla ja kaurakakuilla ja vielä vadelmakakkuakin saatiin maistaa !

2 viikkoa

viikinkitrio on nyt kaksi viikkoa ja kaksi päivää vanhoja. eilen oli meillä hirveästi vieraita koko päivän kun ihmis-siskosta tuli ylioppilas...en kyllä tiedä mitä se tarkoittaa, ehkä se on ollut oikein tottelevainen ja suorittanut kaikki määrätyt liikkeet oikein...
no, ensin oli siis vieraita katsomassa lapsiani ja sitten vielä illalla muutettiin olohuoneeseen asumaan tuolta vauvalasta. meille on rakennettu sellainen mukava soppi ja punttikin pääsee vahtimaan vauvoja joka taitaa olla sen mielipuuhaa. välillä se käy pihatöissä ja lenkillä papan kanssa ja sitten taas vahtimaan. minä voin siis välillä käydä sohvalla kauneusunilla kun se hoitaa hommat.