tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































perjantai 30. huhtikuuta 2010

mammakatsaus 2

6vko takana ja mukavaa kun meillä ei enää puhuta dieteistä...

lauantai 24. huhtikuuta 2010

jälkikausi korkattu taas...

olinpa mamin kanssa metsässä. kaverina meillä oli tuija ja ruffe, keli oli mallikas suomalainen kevätsää. ruffe oli aika taitava heppu.. ja rauhallinen. sitä munkin pitäisi nyt alkaa oppimaan, jälki kyllä sujuu mutta mami ei tykkää kun se tulee perässä sukkana liinan päässä ja tänäänkin se meni taas kertaalleen nurin.... mutta kun mulla oli kiire sinne jäljen päähän. aikoo nyt muuttaa mun harjotukset ja saapa nähdä mitä tässä vielä joutuu opettelemaan.... tänä keväänä olen ehtinyt vasta pari jälkeä ajelemaan, mutta eiköhän tästä taas päästä edistymään. mamilla on ollut nyt mulle ihmeen paljon aikaa ja ollaan oltu yhdessä tekemässä juttuja. se kuulemma valmentaa mua aikuistumaan ja ottamaan vastuuta isänä....höh...muuta kun komentaa olemaan tönimättä galaa ja häiritsemättä sen ruokahetkiä....no pakkohan se on totella mutta en kyllä ihan ymmärrä kaikkea tätä touhotusta!

perjantai 23. huhtikuuta 2010

torstai 22. huhtikuuta 2010

koulupäivä

minäpäs pääsinkin tänään mamin kanssa tekemään koulutöitä. olin sille apupoikana ja suunnistin sen oikeaan suuntaan :) tehtiin ihan tajuttoman pitkä lenkki ja mami teki siinä jotain paperihommiakin samalla, evästauko sentään pidettiin. ja kävin minä uimassakin pari kertaa. yllättävän syvää oli vesi siinä ojassa..... kotia kun päästiin niin se pakkas uudelleen meidän repun ja sitten lähettiin treeneihin. minä jäljestin, oli aika ikävä maasto mutta mami tais olla ihan tyytyväinen. nyt se valittelee että on jalat kipeenä, mulla on kyllä hyvä olo ja kohta taidan käydä yöpuulle, ensin pitää hiukan lepytellä galaa joka on kiukkuinen koska ei päässyt masunsa kanssa mukaan.....

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

boikottiako??

mami ei ole voinut kirjoittaa meidän kuulumisia piiitkään aikaan kun se ei ole päässyt jostain syystä tälle ohjelmalle....ajateltiin jo että se on kertakaikkiaan kyllästynyt meidän juttuihin. ei sentään, tekninen vika vain. ihanaa kun meille on koittanut kevät, kadut on lakaistu ja ladut on metsistä sulaneet. puntti pääsee uimaan ja eiköhän me kohta päästä jäljillekkin, tavistreeneissä ollaan käyty kun muilta kiireiltään on tuo opiskelija ehtinyt meitä kuskaamaan. laitellaan kuvia kohta kun tämä nyt kerran toimii!!