tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































lauantai 12. syyskuuta 2009

puntin paljastukset

tämä on vanhentunut rikos joten voin sen julkistaa. mami teki liha-kaalipataa perheelle ja se pata jäi illalla liian kuumaksi jotta sen olisi voinut laittaa jääkaappiin. mami jätti sen siis lieden päälle jäähtymään ja odottamaan huomista.menin kiltisti illalla nukkumaan mamin ja galan ja papan viereen. teeskentelin nukkuvaa ikuisuuden mutta sitten keskiyöllä nousin hiljaa ylös ja hiippailin keittiöön. nousin liedelle ja aterioin kaikessa rauhassa. otin sitten vielä kauhan mukaani ja vetäydyin pukuhuoneen lattialle sitä nuoleksimaan, niinkuin jälkkäriksi. eihän tässä mitään,kaikki meni ok paitsi että pappa oli herännyt ja seurannut mua rikospaikalle,vakoillut ja saanut raskauttavat todistusaineistot.... rangaistustakaan en saanut ........paitsi että mun maha oli sitten aika epävakaa pari päivää ja se ei ollut yhtään kivaa. ryöstötaktiikassani on siis vielä paljon hiottavaa.

ja torstaitreenit taas

meillä oli jälleen mukavat treenit raunioilla, galan kanssa leppoisat hallittavuusosiot ja puntin kanssa raunioetsintää. ja kaikenlisäksi meillä on tosi kiva treeniryhmä! rotuvalikoimassa bullmastiffit ykkösenä jaetulla paikalla designerdogien kanssa ja kakkosena tollerit. :D

torstai 3. syyskuuta 2009

torstaitreenit

saatiinpa mami sittenkin tänään treeneihin, monguttiin ja vonguttiin niin ettei se enää voinut kieltäytyä :) meillä oli tosi hauskaa !! minä pääsin ennen galaa raunioille jonne oli hävinnyt ihmisiä, mami koetti kovasti saada mut pysymään ruodussa ennen alotusta mutta kovasti teki mieli etsimään. sitten kun sain käskyn, hilpasin heti ekalle hajulle ja heti alkoi herkkuja löytymään. toisella hajulla jo haukahtelinkin kun olikin jo kova naminnälkä ja kolmannella annoin jo tulla merkiksi mamille että alahan tulla jo,täältä löytyi !! kovasti mami kiitteli ja mikä ettei, se oli tosi kivaa ja haluan sinne uudelleen :) NONIIIN, ja minä sain taas odottaa ikuisuuden ennenkuin pääsin sinne raunioille, olivat laittaneet sinne piiloon ihmisiä mutta minä löysin ne, haukuin ne ja sain mamilta palkat. pala kakkua, mutta olihan se ihan hauskaa, paitsi että MINUN pitäisi päästä ENNEN Punttia AINA hommiin.... niinkun vähän näyttää mallia sille, tiedättehän.... siellä oli muuten meidän ryhmässä yks uus uros, sellanen aika iso komee rotikka, pitänee tehdä joku kerta vähän tuttavuutta ;)