tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































torstai 29. tammikuuta 2009

rakennusetsintää

tänään harjoiteltiin rakennusetsintää.oltiin pienellä porukalla,aika kylmää oli joten hyvin riitti kaksikin maalimiestä kaikille.ollaan oltu samassa rakennuksessa useamman kerran mutta aina ne hajuvirrat yllättää. galalle vähän vaikeammat ja puntille hiukan helpotetut piilot. gala ilmaisee rakennuksessa vahvasti haukkumalla mutta puntille ei ole tehty muuta kuin kertovaa joten tarjosi sitä sisätiloissakin ja mikäs siinä,pitää vain tehdä lisää toistoja niin ilmaisusta tulee ohjaajalle selkeämpi.punttia hiukan jännitti mutta hyvin ja kevyesti liikkui liukkailla portailla ja pinnoilla,gala on aina aivan täpinöissään kun pääsee rakennuksiin ja liikkuu rohkeasti mutta hallitusti. ja kun mukana on taitavat treenikaverit niin hyvähän siinä on harjoitella :-). rakennus on kolmikerroksinen rappukäytävineen ja kellaritilatkin on sekä vintti,sähköjä ei ole ja tunnelma on aika kolkko ja lievä homeenhajukin siellä leijailee. eli loistava kohde!

maanantai 26. tammikuuta 2009

turun näytelmät

eilen oltiin mamin kanssa turussa näytillä,mulla oli sellainen häkki mukana ja se olikin ihan kiva paikka odotella vuoroa.meitä samanmoisia oli ilmoitettu 49 kpl ja tälläkertaa sainkin hyvät arvostelut,erin avoimesta luokasta ja jäin sitten toiseksi kilpaluokassa. vähän alkoi jo tylsistyttää se paikoillaan seisominen mutta onneksi mamilla oli lihapullia taskussa :) kotimatkalla nähtiin pari peuralaumaa tienposkessa ja yhdellä levähdyspaikalla suojelin mamia yhdeltä pelottavalta ja heiluvalta pingviiniltä ! (mami sanoi että se olikin valion jäätelömainos....)

perjantai 23. tammikuuta 2009

ja treeniä

eilen oltiin koko porukalla torstai-ryhmäläisten treeneissä,otettiin ilmasua molemmille,sitä kertovaa. ja kyllähän me kerrottiin,mami vaan ei meinannut ensin tajuta että me osataan jo jotain...siinä vierähtikin ilta mukavasti,ruokaa saatiin vaan niin kovin myöhään. ja vähän.

tiistai 20. tammikuuta 2009

treeniä...

voi koskakohan mami kyllästyy tohon kapulaleikkiin...eilenkin naksuteltiin ja naksuteltiin,vaikka toisaalta,saahan siinä namia aika kivasti kun teen toivotusti. pidin kapulaa jopa hetken suussani,ei tullut tikkuja mutta sylkäsin sen kuitenkin pois ettei mami pääse vaan liian helpolla. punttikin pääsi kokeilemaan hallissa olemista,kai se oli seuraillut hetken mutta kaikki muu olikin sitten kiinnostanut enemmän,puntilla on niin lyhyt pinna...

maanantai 19. tammikuuta 2009

kuulumisia

moi taas pitkästäaikaa, ollaan oltu kiireisiä, treenattu on ja mami naksuttelee oikein urakalla jotta saisi minut työskentelemään tuon kapulan kanssa...puntti on kunnostautunut ruokarosvouksessa, onneksi ei saanut kuin hiukan mahanpuruja. eilen mun vauvat oli täällä lahdessa näytelmissä ja hienosti meni. kerttu on aivan mun näköinen. se sai eehoon ja luokkavoitto junnuissa ja patton sai ekan sertinsä ja oli sitten vielä rop-koira.tänään me molemmat jatketaan toko-treeneillä ja sitten vielä mennään mamin kanssa kokoukseen.

perjantai 9. tammikuuta 2009

voihan kapula

olen laittanut viimeviikkoina mamin rattaisiin kapulaa ja se on laittanut kapulaa mun suuhun....yök,inhottava puupalikka...se on kysellyt apuja sieltäsuntäältä ja tänään(kin) oltiin kylppärissä kahdestaan, eikun kolmistaan, minä,mami ja kapula. no,tanja-tädin opit on kai taas sytyttänyt mamin taistelutahdon ja siinä me sitten oltiin tovi kylppärissä. annoin periks vähäsen jotta saisin niitä lihapullia,ensin katsoin kapulaa ja sitten jopa koskin nenällä siihen koska lihapullat on tosi hyviä. onneksi tehtiin parkkiksella sitten muitakin avo-juttuja ja ne oli sitten hyyyvin paljon mukavampia.

tiistai 6. tammikuuta 2009

HUIPPUA

TURBO superveikka eli mrT on nyt TK2 !!!! lahden kokoiset onnittelut sinne lehmoon !!!

vuoden ekat

treenikausi siis korkattiin tänään.lähdettiin aamusella vierumäelle päin ja siellä meille kaikille oli jotain hommaa tiedossa. ja lopuksi pienemmissä ryhmissä hakua,jälkeä ja sellasta...ilmat suosi meitä vähäturkkisiakin ja mamikin tuntui olevan tyytyväinen päivän suorituksiimme. minä,puntti, pääsin sitten vielä treffeille yhden täpäkän pitbullineidon kanssa sorakuopalle, ja kylläpä olin korkealla välillä, ihan piti varovasti kurkistella alaspäin....nyt on masut täynnä ja pitänee ottaa kauneusunet...paitsi galan joka on niiiin kaunis(nälkänen)ettei sen tarvi vaan se harjottelee kaukokäskyjä mamin kaa....

sunnuntai 4. tammikuuta 2009

pakkaspäivänä

oltiin aamuverryttelyllä kirpeässä pakkassäässä, tehtiin myös hienoja sirkustemppuja mamin iloksi !

perjantai 2. tammikuuta 2009

paljon onnea

Rakas Äiti, paljon onnea 6 vuotis syntymäpäivänäsi ja toivon sulle monta hyvää tulevaa vuotta! Rakkain terveisin poikasi Puntti (perheineen)