tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































keskiviikko 31. joulukuuta 2008

hilpeää vuodenvaihdetta

Me toivotetaan kaikille oikein hauskaa vuodenvaihtumisen juhlaa ja loistavaa tulevaa vuotta 2009.

keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua

Hyvää Joulua Galan lapsille, sisaruksille ja vanhemmille ja serkuille, samoin Puntin äipälle ja kaikille teille mukaville treenikavereille ihmisiä unohtamatta !

sunnuntai 21. joulukuuta 2008

treenit tänään

käytiinpä vielä kerran ennen pukin tuloa treeneissä, tänään ilmaisua ja mulle avoimen luokan tokoliikkeitä... kapula on siis niin yök, mutta luoksetulo olikin kiva kun piti seisahtaa välillä, tosin musta oli kiva mennä samantien maahan kun mami sanoi seis.... estehyppy oli myös kiva kun sai hypellä eestaas. jättävät nyt menee jo jotenkuten koska ollaan niitä jo ennestäänkin harjoteltu. puntilla menikin aika kivasti toi kertovan ilmasun harjoittelu, ehkä siitä vielä jotain tulee !

perjantai 19. joulukuuta 2008

fast food

meillä koirat huolehtii kohta itsenäisesti ruokailunsa.....jälleen eilen lenkillä oli pikaruokahetki. oravat ovat toistaiseksi olleet nopeampia, samoin kissat, mutta tulee se päivä jolloin minä en ehdi ajoissa reagoida fast food fiiliksiin...... kyllä olkapäissä taas tuntuu nämä lenkkeilytuokiot. pattonin mamin kanssa keskusteltiin tästä samaisesta aiheesta tovi sitten, joten ei se omena kauas puusta putoa :-)

sunnuntai 14. joulukuuta 2008

salvador

pakko vielä laittaa tämä mahtava kuva rakkaasta mäyräkoirastamme julki :-) (studio fotokatti)

messari tänään

gala: tuomarin mielestä mulla roikkuu maha. vääntäis itse 8 vauvaa maailmaan ja tulis sitten viisastelemaan. sain punasen nauhan. puntti: tuomarin mielestä olen liian pitkä ja kuononi on liian ryppyinen. sain sinisen nauhan. mami:varsinainen näyttely tänään... harmittaa VAIN se että laitoin rahat hukkaan moiseen tuomarointiin. onneksi patton ja kerttu pärjäsivät loistavasti. oikein mukava oli myös nähdä aria ja luulenpa että puntistakin se oli kivaa, tuntui kyllä tunnistavan heti ;-) niklaksellakin taisi jäädä jotain hampaankoloon tuomaria kohti..... tulevaisuuden suomibullmastiffit olisi sitten kai vartalolta neliöitä,mopsinsilmäisiä,rypyttömiä ja paksuhäntäisiä ;-))) no, sama se, jatkamme silti valitsemallamme uralla :-)

lauantai 13. joulukuuta 2008

pieksämäen tokoilut tänään

minätyttö olinkin taas tänään retkellä mamin kanssa, pieksämäelle asti piti lähteä tokoilemaan. paikalla oli myös jenna ja mun veikka, turbo. mr.t onkin jo avoimessa luokassa mutta tänään jäi muutama piste vajaaksi ykköstuloksesta...harmi, sillä me tiedetään että se osaa!! veikan kanssa oli kuitenkin kiva telmiä lumessa ja vaihtaa kuulumiset. mulla oli tuomarina ralf björklund ja se olikin aika tiukka setä, mutta me ei annettu piiruakaan periks ja tsempattiin tälläkertaa yhteistyöllä mamin kanssa 164p, ykköstulos ja TK1. nyt sitten mami suunnittelee treenikuvioiden muutoksia ja eiköhän mekin kokeilla avointa luokkaa vaikka mä en kyllä kovin innoissani ole siitä kapulan kantamisesta...siitähän voi saada vaikka tikun kieleen.....

luoksepäästävyys 10

paikalla makaaminen 7(ei huvittanut ekaks mennä maahan)

seuraaminen kytkettynä 7(taas tätä)

seuraaminen taluttimetta 7(ja taas)

maahanmeno seuraamisen yhteydessä 81/2 (ennakoi istu käskyn)

luoksetulo 10

seisominen seuraamisen yhteydessä 81/2

estehyppy 9(ennakoi istu käskyn)

kokonaisvaikutus 9

tuomarilta saatiin lämmittävä palaute:hienoa nähdä tuonkin rotuisia jotka ovat erinomaisesti hallinnassa :-)

perjantai 12. joulukuuta 2008

joulun odotusta

hei pitkästä aikaa ! joulukuu on ollut kovin kiireistä aikaa mamille. se on ollut pikkujouluissa yömyöhään ja kotiin tullessa se haisi niin pahalle ettei me voitu edes mennä pussaamaan sitä ! saatikka aamulla, silloin me pysyttiin kaukana ja hengailtiin vaan papan kanssa. mutta töistä se on tuonut meille paljon hyviä herkkuja kuten tänään saatiin aladoobia, sepä maistui. ollaan harjoiteltu taas kauniisti seisomista kun on kuulemma näyttely tulossa. täällä on lunta taas ja siitä me tykätään, tarun,pipsan ja mimmin ja essin kanssa oltiin myös lenkillä, pika -sellaisella ja kivaa oli jälleen vaikkakin mamille tuli kova hiki selkään ja taas se haisi pahalle.... tuossa kuvassa me ollaan tosi hienosti mutta olisittepa nähneet kuvan sekunti tuon hetken jälkeen....mami oli kyllä mielissään ettei kuvaaja laittanut laskua perässä, ihan vahingossa me vaan muokattiin uusiks tota taustaa ja alustaa...... :-)

maanantai 1. joulukuuta 2008

paljon onnea !!

lopputulos...
ahmintaa....
mylvintää.....
odotusta......
epäuskoa, meillekkö ? pöydältä ?
tänään vietämme puntin 2v synttäreitä kakkua syöden, rapsutuksia ja haleja säästämättä !! puntti vaan meinaa lapselliseen tapaansa vetää kaiken överiksi ja riehuukin nyt kuin sokerihumalassa oleva kakara ;-) täytyy jälleen todeta että onneksi asutaan ok-tyyppisesti, eihän meitä kukaan naapuri kestäisi :-)