tässä me ollaan

FI & EE CH & JW-05 & EEW-07 HeVW-12 VV-12 HeVW-13 HeVW-14 MVV-14& TK1 Bullgrin`s be my Gala-girl
ja
FI & SE & EE CH & EEW-11 & C.I.B Salvador
ja
Just Known Bride of a Pirate































keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

hakuiltiin

olin mamin kanssa hakuilemassa. metsä oli kuiva ja kuuma ja vadelmat ovat parhaimmillaan. tänään sainkin haukkua maalimiehen löydettyäni, on kai aikeissa luopua kertovan ilmaisun opettamisesta minulle... tänään ainakin haukuin hyvin ja kuuluvasti enkä jättänyt maalimiehiä. jotain ne höpisi motivaatiosta ja kunnosta ja ties mitä. mennen ja tullen treenipaikalle olikin jännää kun sellaiset sinipukuiset miehet tarkkaili ajaako mami taas liian lujaa maantiellä, ei se jäänyt mennessä kiinni kun sai vinkkiä,mutta takastullessa se yhtäkkiä jarrutti niin että meni vesikuppi nurin ja sitten se ajeli kivasti ja hiljalleen kotiin ;-) puntti oli taas kotiin tullessamme ihan hölmö, se nuoli mun hännän ainakin sata kertaa ja mamin jalan ?? outo heppu.

tilastotietoa

minäpoika se tässä vähän virvelöimässä, nollan kyynärpäillä ja C/B lonkilla.... jotta kelpaahan sitä heitellä pyydystä ! mamit ovat tyytyväisinä soitelleet toisilleen ja suunnittelevat kaikenlaista mun varalle....vähän kyllä mietityttää että mitähän ne oikein suunnittelee....no,kerron sitten jos jotain tapahtuu :-)

sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

treenipäiviä taas

eilen käytiin rauniotreeneissä mamin kanssa. kuumaa oli ja vettä meni ja kanttarellejakin löydettiin ohimennen :-)
tänään minä (G) olin mamin kanssa häly-harjoituksessa ja päästiinkin meidän lämpövoimalaan hommailemaan. siellä oli väkeä hukassa ja tehtiin niinkuin käskettiin elikkäs etsittiin omalta alueelta yks kerralaan sisu-pojan kanssa "uhrit". ei niillä oikeesti hätää ollu ja kyllä me se tajuttiin mutta tehtiin nyt kuitenkin niinkun on opetettu :-) oli siellä mamin tekemä dummykin, sellanen lapsiuhri ja kyllä mä siihenkin reagoin mutta annoin sisun käydä bongaamassa sen, mä tiesin nimittäin että se ei ole oikea.....puntti mökötti silläaikaa kotona ja se oli kuulemma itkeny........ iso mies!!

perjantai 25. heinäkuuta 2008

viralliset kesäposeeraukset

gala-kaveri puntti-peto

lomakuvia ja fiiliksiä

  • galamainen lipaus grillimakkaran jälkeen ja kesän tyylikkäin hellehattulook !

gala ja puntti rantaleikeistä yllätettyinä

mr.puntti rantavahtina laiturilla

ja varjossa lepäilemässä

oltiin siis suodenniemellä sävijärven rannassa lomailemassa ja mikä koirien paratiisi se olikaan! vapaana riekkumista ja uimista ja kalojen kyttäystä ! illantullen alkoi hämyhaukut niin että koko järvenympärystön koirat tuli tutuiksi. punkkeja ei nähty lainkaan mutta hirmuinen soutuvene piti valppaana....se lipui joka päivä rantamme ohi ja se oli ihan pakko vahtihaukkua ! sisätiloissa sai nukkua pehmeällä ja ruokaa sai aina kun ihmisetkin söi ja ne muuten söi kokoajan. saunaan ei meitä päästetty,pahusvie, mutta järveen ja kaislikkoon saatiin syöksyä milloin vaan. paitsi gala joka kylläkin meni veteen puoliksi kun mami lähti soutuveneellä siskon kanssa pois...ikuisuudeksi....ja kun ne tuli tunnin päästä me otettiin ne oikein lämpösesti vastaan, mm.hypättiin veneeseen ja sitten mami alkoikin karjua ja komentaa. lähdettiin siitä sitten vähin äänin talon toisellepuolelle riekkumaan ja juostiin jälleen kielet metrisiksi. siellä oli myös peuroja ja oltais haluttu maistaa muttei saatu kuin nakkeja.....menihän nekin....niin ja yks täti me saatiin peljästetyksi kun se eksyi meidän tontille!! ei muuten tule toiste.ei me sille mitään tehty, vähän vaan juostiin ja haukuttiin ja mami perässä vähissä vaatteissa karjuen(taas)ja siihen sekin lysti loppu. mutta kivaa oli.

torstai 10. heinäkuuta 2008

lisää möllitokoilua

mamin kanssa taas möllitokoilemassa ja harjotuksen kannaltahanme taas otettiin tämäkin sessio. seuraaminen on maailman tylsintä, nimittäin jos sitä joutuu tekemään ilman namia.... nyt mami suunnittelee jo kaikenlaisia kikkakolmosia mun varalle...... mutta tänään jättävät liikkeet meni paremmin kuin viimeksi ja vapaahypyssä ehdin kyllä istua ennen käskyä, pisteitä nyt kuitenkin 165.

keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

näyttelyharjoituksessa

minä, maailman kaunein puntti, olin tänään mukkulan vehreillä nurmilla harjottelemassa näyttelyesiintymistä, siis mätsärissä. siellä olikin tosi kivaa, ensin nähtiin mandi ja sitten pipsa ja mimmi. niiden kanssa oli kiva riehua ja jossain kehässäkin mä juoksin välillä ja mami tuli perässä ja se muuten juoksi välillä ihan väärällä puolellakin kun pitäis... sattaa olla että mamin pitäis mennä sellaseen näyttelyharjotukseen... no mulla oli ainakin kivaa ja välillä sain nakkejakin kun seisoin hetken paikoillani. iltapäivä meni siinä mukavasti ja sitten kotiin galan luokse. mutta ihan kamalan jännää on tulossa, mä pääsen elokuussa kuopioon mh-testiin!!! en kyllä tiedä siitä mitään muuta kuin että mami(t) on kertonut sen olevan mielenkiintosta.

maanantai 7. heinäkuuta 2008

möllitokoilua taas

tänään kävin mamin kaa möllitokoilemassa löytyn kentällä ja kolme tuntiahan siihen taas vierähti, alkoi jo tulla vähän nälkä.... pisteitä me kerättiin 188 mutta taluttimetta seuraaminen meni kyllä pieleen kun mä jätätin ja himmailin perässä kun niitä nameja ei alkanut kuulua ! liikkeestä seisominen meni muuten ok mutta en sitten viitsinyt seisoa loppuunasti ja kävin maate... sain kyllä kipakan palautteen siitä, yh, ja ihan julkisesti niin että kaikki näki... :-( NO, saattaa olla että ens kerralla toi liike pitää tehdä kunnolla. kotia kun päästiin niin pöllytin vähän punttia ja sitten me saatiin isot luut, vihdoin! noi pisteet on kyllä aika väljiä koska ollaan mölliluokassa joten oikeesti joka liikesarjassa on parantamista, sanoo mami.....(ilonpilaaja)

sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

tukholmassa mamin kanssa

lähdin mamin seuraksi tukholmaan näyttelyreissulle, sanoi ettei viitsi yksin lähteä... jätettiin siis toi puntti kotiin ja lähdettiin jollain rahtilaivalla ruotsiin, muuten kivaa mutta mun pitikin olla autossa matkan ajan ja mami sai loikoilla hytissä. perin omituinen ratkaisu, odotin että toistepäin... perillä sitten ajettiin ja ajettiin ja taas ajettiin, millon mihinkin suuntaan. messuhallin näyttelystä sain eehoon ja erkkarista erin. erkkarissa olikin aika kivaa kun aurinko paistoi ja pääsin telttaan varjoon välillä, kiitos vain johannalle ja sannalle ja annelle ja kaikille muillekkin ihmiskavereille! ja velipoika turbokin oli siellä darran kanssa pitämässä seuraa niiden ihmisille ja välillä me vähän leikittiinkin. voisihan sitä lähteä uudelleenkin ja ottaa tuo punttikin mukaan.....
tuossa ylhäällä on holapan riikan ottama hieno kuva minusta !